Tekengebied 1.png

Mijn gesprekstarief is : €125,- per uur. (ex btw)


Een gesprek met mij gaat niet op de minuut en duurt ook weleens 1,5 uur. Heel soms tot 3 uur, afhankelijk van het verloop. Gemiddeld ben je in 3 tot 5 gesprekken klaar met een traject bij mij. Natuurlijk bevestigt de uitzondering de regel.
 

Annuleren

Particulieren: Je afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd of verzet,
daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht.
Organisaties: Als de opdracht wordt gecanceld zal 50% van de fee in rekening worden gebracht. 

Coaching & supervisie is een aftrekpost

De kosten voor coaching en supervisie zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en vallen onder educatie/nascholing (er geldt een drempelbedrag). Als je een eigen bedrijf hebt of zzp-er bent, zijn coaching en supervisie als beroepskosten aftrekbaar van de winst. Is coaching of supervisie je door je werkgever aangeraden en/of aangeboden? Dan is het gebruikelijk dat de factuur naar je werkgever gaat. De ziektekostenverzekeringen vergoeden geen coaching en begeleidingsgesprekken. Ik houdt u op de hoogte wanneer u zich kunt inschrijven. In de regelgeving binnen de Arbeids Ongeschiktheids verzekering is het mogelijk om een begeleidingstraject via de verzekering vergoed te krijgen. 

Nederland leert door

Als de subsidieregeling 'Nederland leert door' weer open gaat, kun je loopbaan begeleiding krijgen a €700,- gratis.

 

Privacyregels

In het kader van de privacywet en beroepsethiek wordt vertrouwelijke informatie zonder expliciete toestemming niet gedeeld met anderen. 

 

Een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?
Plan een afspraak.

 

COVID UPDATE: IK BIED 1,5 METER - COACHING OF SUPERVISIE. HET GESPREK KAN IN MIJN STUDIO PLAATSVINDEN, MITS JE GEZOND BENT. ONLINE COACHING OF VIDEOBELLEN IS OOK MOGELIJK.

Coaching & Begeleidingsbureau

Cornelia Biermans