Tekengebied 1.png

Mijn gesprekstarief is : €125,- per uur. (ex btw)


Een gesprek met mij gaat niet op de minuut en duurt ook weleens 1,5 uur. Heel soms tot 3 uur, afhankelijk van het verloop. Gemiddeld ben je in 3 tot 5 gesprekken klaar met een traject bij mij. Natuurlijk bevestigt de uitzondering de regel.
 

Annuleren

Je afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd of verzet, daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht.

 

Coaching & supervisie is een aftrekpost

De kosten voor coaching en supervisie zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en vallen onder educatie/nascholing (er geldt een drempelbedrag). Als je een eigen bedrijf hebt of zzp-er bent, zijn coaching en supervisie als beroepskosten aftrekbaar van de winst. Is coaching of supervisie je door je werkgever aangeraden en/of aangeboden? Dan is het gebruikelijk dat de factuur naar je werkgever gaat. De ziektekostenverzekeringen vergoeden geen coaching en begeleidingsgesprekken. 

 

Beroepshalve deel ik zonder jouw expliciete toestemming geen vertrouwelijke informatie over jou.

 

Een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?
Plan een afspraak.

 

COVID UPDATE: IK BIED 1,5 METER - COACHING OF SUPERVISIE. HET GESPREK KAN IN MIJN STUDIO PLAATSVINDEN, MITS JE GEZOND BENT. ONLINE COACHING OF VIDEOBELLEN IS OOK MOGELIJK.

Coaching & Begeleidingsbureau

Cornelia Biermans