Tekengebied 1.png

Mijn carrière startte ik in 1981 als verpleegkundige. Via hoofd-verpleging groeide ik door tot een directiefunctie in de gezondheidszorg. Ook was ik enkele jaren werkzaam als docent in het hoger beroepsonderwijs en heb ik beleidservaring in het bedrijfsleven.


In 1994 kwam ik tijdens mijn loopbaan per toeval terecht in mijn huidige vak. Ik zag in de praktijk om mij heen hoe mensen vastliepen binnen hun werk en leven, jaren voordat het de naam burn-out kreeg. Ik ontdekte mijn aanleg voor het geven van ondersteuning en begeleiding aan deze mensen en ik besloot mij hierin te gaan professionaliseren. Datzelfde jaar startte ik mijn bureau.
 

Het werk als coach, begeleidingskundige en supervisor doe ik nu 26 jaar. Ik ben in het bezit van een Master in Begeleidingskunde en rondde ook een post-HBO studie Supervisie af. Naast aanleg en praktijkervaring (tacit & implicit knowledge) hecht ik veel waarde aan kennis en kunde, gebaseerd op een gedegen wetenschappelijke basis (explicit knowledge).
 

De combinatie van mijn studie, mijn loopbaan in de corporate wereld en het kunnen slaan van een brug tussen deze beide, beschouw ik als mijn kracht. Ik kan putten uit een bron van wetenschappelijke kennis en jarenlange praktische ervaring op de werkvloer, tot aan de directietafel toe. Bovendien beschik ik inmiddels over aardig wat levenservaring, vol onbetaalbare leermomenten, die toepasbaar zijn in mijn vak. Lees er meer over bijvoorbeeld in het stukje over mijn rouwbegeleiding. Ik ben een nieuwsgierige en humorvolle vrouw, blijvend in ontwikkeling, mijns inziens de basis voor een gezond en gelukkig leven.
 

Wil je weten meer weten? Kijken of het tussen ons klikt?
Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Plan een afspraak. 
Of bel:
 + 31 (0)6 - 1376 4094

Coaching & Begeleidingsbureau

Cornelia Biermans